Het was een opvallend tussenseizoen bij BC Oostende, een paar oudgedienden kregen hun C4 omwille van budgettaire redenen. Zo moest Philip Debaere na 14 jaar BCO opkrassen als teammanager. Ook de clan Vande Lanotte moest een stap opzij zetten zo is Marijke Schaepelinck vervangen en werd afscheid genomen van Nick Vande Lanotte

Dit jaar werd er resoluut gekozen voor de jeugd, en dus een vernieuwde kern met veel beloftevolle spelers. Gjergja blijft aan als coach en dat is misschien wel de beste kans op succes. Hij slaagt er ieder jaar in om spelers beter te maken en ze te laten evolueren.

Er werd gekozen voor een combinatie van jeugd en ervaring, zo blijven Mwema en Djordjevic bij BCO en dat is belangrijk voor de ontwikkeling van de jeugd.

Na acht titels op rij wordt het dit jaar ongetwijfeld een stuk moeilijker om de titel te veroveren maar met BCO weet je nooit. We zien dit jaar in elk geval een paar jongens uit de regio aan het werk en dat is altijd leuk meegenomen.

BCO ziet het zelf in elk geval zitten zoals je kan zien in onderstaande video.

We are ready! Are you?

We are ready‼️Are you ⁉️FILOU Oostende v Hubo Limburg United nu vrijdag om 20.30u in de Versluys|Dôme. Tickets: https://tickets.bcoostende.com/login#oneteam #talentfactory #filouoostende

Geplaatst door Basketbalclub Oostende op Donderdag 12 september 2019
Simon Buysse
Keye van der Vuurst de Vries
Loïc Schwartz
Jean-Marc Mwema
Braian Angola
Yannick Desiron
Servaas Buysschaert
Dusan “The General” Djordjevic
Shevon Thompson
MiKyle McIntosh
Amar Sylla

STAFF

Dario Gjergja
Head Coach

Thierry Declercq
Asst. Coach

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in