Vanmorgen publiceerde het AZ Damiaan de laatste cijfers inzake het coronavirus. Gisteren werd opnieuw รฉรฉn persoon opgenomen in het ziekenhuis en er viel helaas ook weer een slachtoffer. In totaal zijn nu reeds 19 overlijdens te noteren in het AZ Damiaan.

๐—จ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—ฐ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐˜€ (๐—–๐—ข๐—ฉ๐—œ๐——-๐Ÿญ๐Ÿต) ๐—”๐˜‡ ๐——๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ข๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ โ€“ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿต ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐Ÿฎ5 ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น.

  • Huidig aantal coronapositieve patiรซnten opgenomen op de corona-afdelingen: 24
  • Huidig aantal coronapositieve patiรซnten opgenomen op intensieve zorgen: 10 patiรซnten waarvan 9 beademde patiรซnten.
  • Totaal aantal overleden coronapositieve patiรซnten in Az Damiaan: 19
  • Totaal aantal ontslagen coronapositieve patiรซnten: 65

In totaal telden we sinds het begin van de coronacrisis reeds 114 gehospitaliseerde coronapositieve patiรซnten.

Om 9 uur verbleven er 34 coronapositieve patiรซnten in Az Damiaan waarvan 9 patiรซnten op de dienst Intensieve zorgen. In ons ziekenhuis worden de nodige maatregelen getroffen om de patiรซnten met een COVID-19 besmetting en de andere patiรซnten strikt uit elkaar te houden.

Dringende en noodzakelijke consultaties, ingrepen en onderzoeken en ook levensnoodzakelijke therapieรซn kunnen doorgaan als dit medisch noodzakelijk is. De huisarts en arts-specialist kunnen bepalen of de patiรซnt in aanmerking komt voor een teleconsultatie of een consultatie in Az Damiaan of als de afspraak uitgesteld wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in