Een zestal weken geleden werd Colsol al eens het slachtoffer van een inbraak in hun magazijn aan Hangaar 1 in Oostende. Toen werden verschillende diepvriezers leeggeroofd nu zijn ze opnieuw bestolen.

Colsol is een vzw in Oostende die zich inzet voor kansarme gezinnen, ze worden geholpen met voedsel en kleding door de vzw. Wekelijks delen ze maaltijden uit aan gezinnen die het lastig hebben, door de inbraak in september was er al een tekort.

Artikel op hetostendsnieuws.be van september 2019

Nu werd opnieuw ingebroken in het magazijn, vele kilo’s voedsel zijn verdwenen uit de koelkasten en diepvriezers die in het gebouw staan om het eten te bewaren. De inbrekers hebben ook een volledige pallet met confituur en een pallet met koffie gestolen. Bijzonder zuur omdat de vzw deze goederen nog maar net had aangekocht.

De inbrekers moeten verrast geweest zijn tijdens hun plundertocht want verschillende bakken die al gevuld waren om mee te nemen hebben ze achter moeten laten in hun vlucht. Ook het kantoor werd doorzocht en volledig overhoop gegooid, maar daar werd niets gestolen.

De vzw hoopt dat er via camerabeelden toch nog een spoor is van de inbrekers. De politie van Oostende is gestart met een onderzoek.

Al meer dan 1.600 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in