Het viel een aantal lezers al een tijdje op dat ze geen reclamefolders meer in de bus kregen in de buurt van de Mariakerkelaan in Oostende. Vanmorgen werd een mogelijke verklaring gevonden voor deze gebeurtenissen, honderden reclamefolders werden gedumpt aan de achterzijde van het klooster in de Mariakerkelaan.

Wekelijks worden de reclamefolders bedeeld in Oostende, dat gebeurt meestal door mensen die een centje willen bijverdienen. Een persoon had duidelijk niet echt veel zin in het verdelen van al die folders en dacht een snellere manier te hebben gevonden om iets bij te verdienen.

In plaats van de folders in de bus te steken in de buurt van de Mariakerkelaan werden honderden folders gedumpt. Dat is niet alleen lastig voor de mensen die graag reclame krijgen maar het is ook nog eens belastend voor het milieu. Alle folders zijn in plastic verpakt, er werd melding gedaan bij het bedrijf die de folders bedeeld maar we ontvingen nog geen reactie.

11 REACTIES

 1. Heb al dikwijls klacht ingediend omdat we ze niet kregen.
  Iemand kwam langs om het te noteren.
  Dan gaat het een tijd beter en na enkele weken is het weer hetzelfde

 2. Ja bij ons (Bosweg) is het juist hetzelfde en de ene keer krijgen we ze zéér vroeg en andere keer véél te laat

 3. Sheena Verhulst, k heb ook al meerdere keren mails gestuurd.. en ja, de week erop zitten de reclamefolders in de bus.. met veel chance twee weken na mekaar.. en dan is het weer gedaan..

 4. In onze straat hetzelfde. Een week krijgen we de folders, daarna weken niet meer.
  Dit is al bijna een jaar dat dit zo is. Wie zal daar eens verandering in brengen??

 5. Verleden week bij ons , 20 pakken reclame binnen gesmeten, alhoewel staat aangeduid inde hal max 5 stuks reclame

 6. Wordt hier inderdaad over ons huis gedumpt. Gisteren keek ik in de bosjes en waren er weer 2 grote stapels met reclamefolders maar die zijn vandaag al weer weg. Ik heb wel de persoon al gezien die de folders moet verdelen.

 7. Wij wensen geen reclamefolders te ontvangen. Dat staat duidelijk op de brievenbus vermeld. Toch worden er vaak in de bus gestoken of gewoon op de drempel achtergelaten. Waardeloze dienst en vervuilende uitgever.

 8. Wij hier in Nijlen ( pr. antwerpen) ook met dat probleem. Welke firma stond in voor de bedeling in jullie gemeente toen? Misschien is er een raakvlak in de firma die de bedeling doet. Alvast bedankt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in