Zopas verscheen in onze Facebook groep het bericht van de conciërge van het Europcentrum. De man is woedend omdat hij een GAS-boete heeft gekregen van een stadswacht omdat de containers niet volledig dicht waren.

Hij begrijpt het niet, als conciërge van het grootste gebouw van de stad, zet ik al drie jaar mijn containers met restafval de maandag buiten en nu ineens komt er zo een gepromoveerde dopper (stadswacht) mij vertellen dat ik een gasboete krijg omdat ze niet volledig toe zijn!

Hypocrieten de straat ligt vol met zakken gesmeten kom maar kijken op de Van Iseghemlaan! Oostende is corrupt de werkende man wordt gezocht!

Een gesprek of een verwittiging had hier veel meer op zijn plaats geweest De frustratie zit duidelijk bijzonder hoog bij de man.

2 REACTIES

  1. Het is schrijnend dat mensen die met moeite kunnen schrijven en op de rand van de maatschappij leven zomaar gas boetes mogen uitschrijven.Het staat bekent dat het meestal gefrustreerde OCMW trekkers zijn die een jobke zijn aangeboden en nu de plak zwaaien,zonder enig diploma of examen.Wanneer je zonder werk valt moet je maar eens proberen om aan dat jobke te komen,wedden dat het niet lukt zonder lange arm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in