De politie en betrokken diensten voeren de laatste weken meer en meer controles uit op het te vroeg buiten plaatsen van vuilniszakken. Veel mensen zetten hun vuilniszakken de avond voor de ophaling al buiten en dat mag niet. Een 90-jarige vrouw die hulp kreeg van haar buurman werd daarvoor nu beboet.

Het gebeurde onlangs in Zandvoorde een 86-jarige man helpt met een 90-jarige vrouw die wat verderop woont met het buitenzetten van papier en karton. Alles wordt netjes samengebonden maar wel de avond voor de ophaling buiten geplaatst. Helaas is er voor die mensen geen andere oplossing mogelijk dan het de avond voordien buiten te plaatsen.

De inbreuk werd vastgesteld en er volgde een boete voor het te vroeg buiten zetten van het vuilnis. Voor veel oudere mensen en voor mensen die in ploegen werken, is er geen andere oplossing dan het afval de avond voordien buiten te plaatsen. Een uitdaging voor de stad.

Al meer dan 2.000 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

4 REACTIES

  1. En dan krijg je als antwoord van de stad, maak dan gebruik van de afvalstraten…. menske zit waarschijnlijk zonder vervoer, mag ze dat pak papier op hare bult vijf straten verder gaan wegdragen.

    • het is ongelooflijk die arme vrouw en echte kriminelen die laten ze lopen ,tis makkelijk om zo extra geld in de stadskas te krijgen ;verzin zoveel mogelijk dingen om boetes aan te rekenen ,tis een schande maar ook te verwachtten met de middenstand die ons stadje regeert ,met onze vorige
      sociale burgemeester was dit niet gebeurd

  2. Aan ons appartementsgebouw zijn ze gewoon beneden aan de garagepoort op privé ver van de straat collectief voor alle bewoners onterecht GAS-boetes komen schrijven net als in heel de straat. Nochtans praten we over privé domein uit het straatbeeld . Gevolg massale klachten en kwijtschelding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in