Wil jij graag dat heel Oostende jouw bedrijf of event leert kennen?

Dat kan, met de hulp van Het Ostends Nieuws. Het Ostends Nieuws bereikt wekelijks zo’n 200.000 mensen via Facebook en de website, dat zijn 200.000 potentiële klanten voor jou. Wil jij graag op een makkelijke en efficiënte manier heel Oostende bereiken? Dan kan je adverteren op Het Ostends Nieuws.

Adverteren op de Facebook-pagina van Het Ostends Nieuws

Hoe werkt het?

Via onze Facebookpagina kan je een artikel sponsoren. Dat wil zeggen dat je bovenaan het artikel een vermelding van jouw bedrijf met een link naar jouw Facebook-pagina ziet. Iedere post wordt gemiddeld door 15.000 mensen uit de regio van Oostende bekeken. Een mooi bereik voor jouw Facebook-pagina dus en ideaal voor de lokale handelaar die zijn bedrijf of Facebook-pagina in de kijker wil zetten. Onderstaande post bereikte meer dan 27.900 mensen, een mooie promotie dus voor Seaboys Digital Agency.

Wat moet dat kosten?

Een post sponsoren kost 25 euro voor 5 vermeldingen. Er zijn maximaal 5 posts per dag beschikbaar. Dat betekent dat je per bereikte Oostendenaar amper 16 cent betaalt. Bovendien krijg je van elke post de resultaten en statistieken doorgestuurd.

Wanneer zie ik mijn gesponsorde post?

De post verschijnt op de dag die jij hebt gekozen. Omdat we maar een aantal gesponsorde posts per dag toelaten, hanteren we het principe “first come first serve”. Vraag dus tijdig jouw campagne aan. Test het eens, we zijn ervan overtuigd dat je tevreden zal zijn.

Wil je het eens proberen?

Adverteren op de website van Het Ostends Nieuws

Hoe werkt het?

Via onze website kan je zelf een afbeelding aanleveren om mee te adverteren. De afbeelding verschijnt dan als banner in een artikel. Dat wil zeggen dat je in het artikel jouw zelfgekozen afbeelding met een link naar jouw website ziet. Elk artikel wordt gemiddeld door 10.000 mensen uit de regio van Oostende gelezen.

Aan welke eisen moet de afbeelding voldoen?

De foto moet aangeleverd worden in 1200 x 450 pixels. Heb je zelf geen materiaal liggen? Geen probleem, dan maken wij een visual voor jou. Stuur gewoon een mailtje naar info@hetostendsnieuws.be

Wat moet dat kosten?

Een banner op de website kost 50 euro. Per gesponsorde banner krijg je een garantie van 10.000 views. Dit wil zeggen dat als een artikel minder dan 10.000 keer gelezen wordt, je banner in een tweede artikel verschijnt tot het 10.000 keer gezien is.

Wil je het eens proberen?

Klik hieronder op “Adverteren op onze website”