Adverteren op het grootste digitale nieuwskanaal van Oostende

Wil je graag dat jouw evenement, bedrijf, product, … aan heel Oostende wordt getoond? Dat kan via onze advertenties, wekelijks bereiken we meer dan 250.000 mensen via onze Facebook-pagina, Instagram, Twitter, onze website en onze app. We denken ook samen graag na over hoe we unieke acties of wedstrijden kunnen organiseren in samenwerking met partners.

Sponsor onze foto’s

Voor 75 euro (excl. BTW) kan je sponsor worden van 10 foto’s. Bij het verschijnen van een foto wordt je dan als sponsor meegetagd, dat zorgt voor een vergroot bereik van jouw Facebook-pagina en het versterkt jouw naamsbekendheid.

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in of neem contact via info@hetostendsnieuws.be

  Adverteren op onze website & app

  Dagelijks lezen meer 10.000 mensen onze website, het is dan ook de ideale plaats om jouw bedrijf of merk in de kijker te plaatsen. Uit ervaring weten we dat een leuke visual meer kliks genereert naar jouw website of evenement. Het plaatsen van een banner kost 150 euro (excl. BTW) voor een week, de banner wordt geplaatst hoog in de website en app.

  Wil je graag een artikel over jouw evenement of bedrijf erbij? Ook dat kan via Het Ostends Nieuws, op basis van wat jij graag wil vertellen over jouw bedrijf maken wij een artikel dat op de website, app en onze Facebook-pagina verschijnt. Zo ben je gegarandeerd van tenminste 25.000 mensen die jouw artikel zien. Dit kan enkel in combinatie met een advertentie op onze website. De prijs voor deze package bedraagt 400 euro (excl. BTW)

   Specifieke vragen of wensen?

   We denken graag met jullie mee om een actie of wedstrijd uit te werken om op die manier zoveel mogelijk mensen te bereiken. Neem contact op met ons:

   • Het Ostends Nieuws
   • Torhoutsesteenweg 413 0105
   • 8400 Oostende
   • info@hetostendsnieuws.be
   • 0495/877.666